onsdag 29 augusti 2012

Signerat

Logga lånad från signerat.se

I brist på andra större loppisnyheter vill jag passa på att bjuda på ett internetshoppingtips.
Signerat.se, en designmarknad på internet där unika produkter från ca.250 formgivare samsas. Det är kläder, smycken, prints och fotografier. Många av sakerna är helt unika! Jag handlade det armband i gammla gummidäck och gummisnoddar som jag bar på vårt bröllop!

lördag 11 augusti 2012

I love Hjo!

Med risk för att bli en blogg  med tips på resmål i Sverige slänger jag in ännu ett kort-  Hjo. En liten stad utmed Vätterns västra kant. Förrutom en liten fin hamn kan man stoltsera med finfina små butiker och en alldeles angenäm loppis på Kihlbergsgården med angränsande fik precis utmed vattnet! Vi föll också för tvålaffären "tvålfabriken" med handgjorda tvålar med helt naturliga ingredienser. Är man intresserad av arkitektur och har en läggning mot trähus med snickarglädje och vackra detaljer är Hjo perfekt! Det finns otroligt många vackra byggnader, många med milsvid utsikt över vattnet.

Om jag åker igen kommer jag att besöka Seconhand butiken fredsverkstan, låter som en spännande affär med gott syfte! Så här står det om dom på Hjo turism "Second Handbutik och klädinsamling. Här kan du hitta allt från roliga prylar till möbler. Samtidigt som du fyndar omvandlas ditt köp till hjälp för barn i andra länder. Välkomna!"