fredag 22 juli 2011

Antikmässa Konst Inredning & Design i Helsingborg

2011 års Antikmässa i Helsingborg har öppet 27 juli tom 30 juli.

Ons: 11-20
Tors-Fre: 11-18
Lör: 10-16

Många utställare fyller 3 stora hallar på Idrottens Hus och Olympiahallen.  Antikexperter på plats som bla föreläser i foajén.

Hemsida

Läs om mitt besök förra året
Här
Här
Här

3 kommentarer:

 1. hittade du något på mässan? kram J

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag bor i Kristianstad och kommer nu ha ungefär två veckor i skåne innan jag flyttar upp i landet. Jag letar febrilt efter loppisar att spendera min tid på under början av augusti, men har så svårt att hitta några. Internetsidor gör mig ingen nytta och tidningen säger bara att man är välkommen att lämna in sina saker till en kommande loppis. Har man tur så står det något om en loppis i närheten av just Kristianstad.

  Hittade din blogg och tänkte höra med dig om du har tips på hur man kan hitta de loppisar i skåne som finns tillfälligt och inte de som är öppna varje vecka i affärsbyggnader.

  Hade blivit jätteglad för svar!

  SvaraRadera
 3. Hej vilken bra blogg med mycket loppistips för mig som också är loppisbiten. Har ett tips till dig! Östregården Loppis(http://www.ostregard.se/) i Moheda utanför Växjö är en fantastisk loppis i flera lador och fullt med grejer. Även Form & Design (http://www.fdsab.se/) i Alvesta är superbra, inriktade på 50-60-70tal.
  Med vänliga hälsningar Mimmi Staaf

  SvaraRadera