torsdag 5 januari 2012

Att göra under vintern

En strålande sak att sysselsätta sig med under vinterhalvåret, när det är lite loppistorka, är att leta snygga designklassiker på internet! Givetvis är det absolut allra bästa när man hittar ett riktigt klipp på någon bonna-auktion i den Småländska skogen, men i brist på dessa så kan man besöka exempelvis dessa två sidor, designers revolt och retro modern design.
Dn förstnämnda är en sida som specialicerat sig på att göra nya billigare "kopior" (inte rätt att kalla det kopior, men titta in på sidan för en bättre förklaring!) när mönsterskyddet gått ut på några av våra klassiker, så som Arne Jacobsens Ägget eller Pantons Flower Pot. Helt klart värt ett besök! Priserna är höga, men inte i jämförelse med vad man får ge i butik!

Den andra sidan, retro modern design, är en sida som säljer retro möbler, även många klassiker men i begagnat skick. Priserna är högre, men titta är gratis!

bilder: retromoderndesign.com, designersrevolt.com

1 kommentar:

  1. Hej!

    Kul att du tar över bloggen! Hoppas allt kommer gå toppenbra.

    Tyckte typsnittet var ett sämre val, det är svårläst på en skärm och hade jag varit dig så hade jag bytt till något mer klassiskt. :)

    SvaraRadera