lördag 25 februari 2012

Det kom ett tips!

Fick ett tips från en läsare på en Antikt- & Hantverksmässa som kommer att äga rum 28 April utenför Hässleholm! Kolla in om du har vägarna förbi!

3 kommentarer:

 1. Hej Matilda,
  Vilken fin blogg! Vi planerar en "loppisresa" helgen 18-19 maj, förra året var vi i Skåne men funderar på Skara/Skövde trakten i år. har Du några tips på bra loppisar i trakterna där eller skall vi köra åt ett annat håll? Ann-Christine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ann-Christine!

   Skövde/Skara trakten är jag inte jätte duktig på. Däremot kan jag tipsa om andra sidan Vättern upp mot Vadstena. Förrutom en otroligt mysig liten stad med mycket histora och små butiker kan du hitta loppisar och antikaffärer i och runt om stadens kärna.

   Annars kan jag tipsa om Småländska skogarna kring Vrigstad och Moheda. Om du kör Växjövägen mot Jönköping ligger log-loppisarna som pärlband utmed vägen. Ett förslag är Östergårds antik som jag skrivit om tidigare. Även Vrigstad "centrum" är tät på loppisar.

   Vill du åka ännu längre söderut (vet ju inte vad du utgår ifrån) så finns många loppisar på Österlen, någonting jag själv tänkte besöka i sommar. Har fått tips om Åhus med omnejd som skall vara ett mecka om man vill göra fynd.

   Louise som hade bloggen innan tipsar också om http://www.antikloppisguiden.se/site/index.php där du kan hitta antikaffärer och loppisar runt om i landet.

   Hoppas ni får en härlig loppisresa och hör av dig om du vill dela med dig!

   Hälsningar Matilda

   Radera
 2. http://www.antikloppisguiden.se/site/index.php

  SvaraRadera