söndag 29 juli 2012

Fantastiska Eksjö

Eksjö, en liten stad några mil öster om Jönköping. Mest känd för sitt militärområde, Ränneslätt.
Men staden är helt klart en liten pärla med en otroligt fin "gammal" del bestående av låga trähus och smala gator.
Loppisrundan i Eksjö innehöll både bikupan, retro, loppis i pappas garage och ett ställe till som låg på vaxblekaregården i den äldre delen av Eksjö där det också fanns ett fik (denna loppis hade mycket böcker för den som är intresserad). Överlag var det ganska utplockat och tomt på hyllorna. En ishink inhandlades. Men hjödpunkten trillade vi på av ren tur precis innan vi skulle åka hem. Antik magasinet! I källarplan vad det loppis med bra priser, våning ett och två var mer eller mindre magiska, det va inte direkt billigt- men det gick att hitta allt, då menar jag verkligen ALLT i antik-väg. Helt fantastiskt att kunna gå från rum till rum och det tar inte slut!

2 kommentarer:

  1. Har precis flyttat till Eksjö och ser verkligen fram emot att få utforska alla second-handaffärer. Efter att ha sett de här bilderna blir jag ju bara mer sugen på att shoppa! :D

    SvaraRadera
  2. Jag kan verkligen bara tala varmt om den här affären! Gick från rum till rum och kunde inte göra annat än att försöka suga i mig allt och insupa atmosfären! Tipsa gärna om du hittar några andra guldkorn och lycka till med utforskandet!

    SvaraRadera