tisdag 19 oktober 2010

Evas Shabby Chic

Hej alla loppismänniskor, Helena heter jag och har fått äran att gästblogga här hos Louise, då vi delar samma intresse, nämligen just loppisar.
I vanliga fall har jag min egen blogg Kulle FotoBlogg. Bor tillsammans med min katt här i Helsingborg, jobbar i djuraffär och fotograferar gärna på min fritid.

Idag tänkte jag dela med mej av en söt liten loppis, Evas Shabby Chic. Det visade sig att Eva var en jättetrevlig och pratglad man. Den var inte jättestor, då det var en flyttloppis, hade han redan sålt ganska mycket, men det fanns lite saker kvar. Har varit där en gång innan och då fanns det betydligt fler saker, då fick jag med mej några ramar hem.


Den kommer inte vara kvar många veckor till om jag förstod honom rätt, så det finns säkert chans att pruta om man hittar nåt man gillar. Evas Shabby Chic ligger i Skrävlinge, man kör väg 17 mot Eslöv och svänger av höger, där står en skylt Norra Skrävlinge.


Hade jag haft plats i bilen hade nog en vit byrå med flerfärgade lådor fått följa med hem. Så är ni ute och kör i dom krokarna kör inom och titta, kanske ingen loppis man kör till bara för den loppisens skull, men det som fanns var fina saker.
Detta var mitt loppistips för dagen, har några fler tips, men dom får vänta till en annan dag.
Ha en fin dag allihopa.
/Helena

5 kommentarer:

 1. Hej vad roligt att Louise fick en gästbloggare..Jag la ut en uppmaning på min blogg...Grattis till er båda..Kram från fare

  SvaraRadera
 2. 1000 tack för tipset!

  Blir så glad att det är ställe som jag kan åka till sådär bara när jag vill!

  Toppen!

  Så roligt att Ni e så goa och hjälper Louise att hitta loppisar.

  Tack!
  Kramisar Jeanette

  SvaraRadera
 3. Attans att det ska vara så långt från Sundsvall. Annars skulle jag velat titta in på det här loppiset. Verkar finns fynd där.

  Ha en skön helg.//Lissen

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vad kul att se fotona på våra grejor här. Vi är otroligt stolta, och vi måste säga att fotona är verkligen riktigt bra. Just nu letar vi lokal, så att Evas Shabby Chic kan expandera och bli större. Arbetet med möblerna är redan igång. Vi återkommer när vi vet vart vi tar vägen.

  "Eva"

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Nu är vi igång igen med Evas Shabby Chic. Även om vi fortfarande är utan lokal, så har vi just nu massor av Shabby Chic möbler till salu på Blocket.
  Välkomna

  "Eva"

  SvaraRadera