lördag 24 april 2010

Creations by Lis

Lisa på Creations by Lis har ensam gjort sin dröm till verklighet, hon startade sin egen webbutik av sin passion, inredning, konst och kläder. Hon letar efter att få ge kunderna det speciella,som tex att återuppliva gamla trötta möbler med färg och kärlek. Stilen är fransk/dansk lantlig med leverantörer både från flera olika länder. Sen är det förstås också loppis- och auktionsfynd som säljs.


Lisas motto i butiken är Personlig, både när det gäller service och det hon säljer. Oftast skickar hon med en liten gåva i paketet som tack för att kunden valt att handla hos just henne! 

Tanken att satsa på sin egen butik kom vid årsskiftet förra året, och efter många tidiga mornar och sena kvällar blev butiken klar i maj 2009 och den växer sig sakta men säkert större och starkare. 

Det senaste i butiken är ett nytt Svenskdesignat klädmärke med underbara, kvinnliga kläder där alla modeller går att kombinera med varandra, och det bästa av allt - märket finns bara i väl utvalda butiker!

Förutom butiken har Lisa två bloggar Creationbylis, som är hennes personliga blogg där hon skriver om butiken, inredning och lite personligt. Den andra är Svenskainredningsblogga, som hon "tog över" i april 2009. Det är en samlingsblogg för alla som brinner för inredning, med medlemmarna från Sverige, Norge och Danmark.
Framtiden är oskriven men tankar och funderingar på en"riktig" butik finns. Så innan framtiden är här har Lisa så smått börjat med småvisningar av kläderna hon säljer som en extra service till kunderna, där de kan få prova, känna och klämma innan de bestämmer sig.

Själv föll jag pladask för en fin tunika i Webshoppen så inom någon vecka får ni se hur den ser ut på :)
Lisa är super go och har en otrolig servicekänsla. Kika in i webshoppen och hitta dina favoriter. 


Creations by Lis
Webbutik
 

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tror jag har kikat in hos dig tidigare men jag kan inte fatta hur jag glömt bort denna inspirationskälla??
  Magasin 36 tex.ett måste i sommar när jag åker genom Skåne=)Nu lägger jag till dig som favvo så jag kan hålla mig uppdaterad.Ha det gott/Annica

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg du har , roligt att du visar så mycket fint från så många olika butiker

  Kram Malin

  SvaraRadera