söndag 11 april 2010

Lillaro

Efter ett tips från Bruse på Heagård Farmen Antik så stannade jag och mamma till på Café Lillaro på vår utflykt. Detta ställe går inte att beskriva med ord, det gick rakt in i hjärtat på mig.

Underbart supertrevliga Eva och Paul skriver på sin hemsida "Mitt ute i ingenstans, eller i alla fall ganska nära hittar du Lillaro. Den perfekta platsen för dig som vill ta en go fika i lugn och ro riktigt lugn och ro."
Precis så här känns det när man kommer hit! Det känns i hjärtat att här vill man vara och då har jag knappt stigit in genom dörren.Väl inne befinner man sig i en mycket charmigt renoverat gammal lada. Pyttelitet, men ändå stort, öppet upp i nock och doften av hembakt, fantastiska fönster, tegelgolv och en underbar spiraltrappa. Överallt finns det roliga, busiga, konstiga, söta och helt fascinerande saker att titta på.

Varje bord har sitt egna lilla arrangemang, udda stolar och mönstrade dukar. Prisnivån är perfekt, inte för billigt och inte för dyrt, alltså alldeles lagom!

Övervåningen inhyser också Evas syateljé för egna märket Peleka.

Detta är ett måste att besöka om man har vägarna förbi, eller inte har vägarna förbi...bara åk dit!


Bara åk hit!

Café Lillaro hemsida
Öppet
Lördagar och Söndagar 11-17 (OBS stängt 17-18 april)
Lillahultsvägen 118
260 91 Förslöv, Skåne
0431-10782

4 kommentarer:

 1. Åh, det måste jag prova. Alltid lika roligt att komma in hit och läsa om härliga tips.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket bra tips! Jag har aldrig hört om det stället, det verkar jätte mysigt! Och inte så långt härifrån Helsingborg! Tack! Hoppas allt är bra med dig och det nya jobbet =) Kram!

  SvaraRadera
 3. Menoj, vilka fina ställen du hittar. Synd bara att jag bor så långt ifrån.
  Hoppas du får en fin dag! Åsa.

  SvaraRadera
 4. Har också "snubblat" över Lillaro när jag och frun tog en loppisrunda i norra Skåne!! Verkligen ett smultronställe att rekommendera för andra!!

  Kul blogg - lägger till dig bland mina bloggfavoriter! Roligt med en bloggare från samma trakter som en själv också!

  SvaraRadera