torsdag 29 april 2010

Larssons Lager

Larssons Lager ligger i Landskrona i Skåne. Det är som en stor lagerlokal fylld med möbler och prylar. Här kan man fynda allt möjligt, soffor, cyklar, kaffekoppar, kläder, böcker mm. Förra året såldes en hel del från Git Gays dödsbo på Larssons Lager.

Butiken har bara öppet en dag i veckan, söndagar och kommer man när de öppnar, eller på förmiddagen är det alltid jättemycket folk. Det som är bra här är då att de har öppet hela dagen fram till kl 18.

Jag har tidigare fyndat ett skrivbord här och i söndags fyndade jag en stol.
Detta är ett ställe med hög omsättning på varor vilket gör att det ofta är kul att kika in. Tyvärr är det väldigt mycket skräp (sånt som blir över som ingen vill har) så man får vara beredd på att man inte alltid hittar något.Larssons Lager
Kuskahusgränden 1 Landskrona
Söndagar 09-18

4 kommentarer:

 1. Kul att se ! Har köpt mycket smått och gott där under årens lopp !
  Svårare att fynda numera när så många hittar dit mycket tidigare än mej på söndagsmorgonen.

  Christin

  SvaraRadera
 2. Oooo dit kanske man ska åka. Loppissuget börjar vakna till liv nu. Alltid kul med nya tips! Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att de att du gjort ett inlägg om larssons lager :) vi kanske var där samtidigt till och med :) hehe
  nej jag hittade faktiskt inget denna gången. Har inte haft någon speciell tur på sistonde. Men det är ju egentligen jakten som jag tycker är roligast,

  Ska du på backluckeloppisen?

  kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken kanon bra sida! Tack vare dig fick jag tipset om Jörgens Loppis. Kände inte till den, fast jag inte bor så långt därifrån. Ska köra dit och se om jag hittar någon korgstol till mitt växthus! Vill inte missa någon loppis, så jag lägger till mej som följare! Ha det gott!

  SvaraRadera